🔥Tryll med tekst så de beste kundene kommer din vei🔥

 

Tekstmagiker🖋❤

 

En introvert medlemsportal for den selvstendige og faglig dyktige businesseieren

Om salgstekst, kundekunnskap, tekstspsykologi og tekstproduksjon.

Fordi businesstekst er et eget fag du trenger relevant påfyll for å mestre.

Slipp meg inn😍

Du liker å lære,

er god på det du gjør

...ja, også har du humor🥰

 

⛔Hvordan kan Tekstmagiker bidra i din business?⛔

 
Jo, ved:

🔥Å gi deg nye perspektiv og vise deg hvordan tekstpsykologi og salgspsykologi fungerer i praksis.

🔥 Å gi deg praktisk mestring og vise deg skrivetekniske triks i tekstformater som hører til innen businesstekst, og som det er smart å mestre for å bygge en vellykket business.

🔥 Å vise deg h
vordan du kan tiltrekke deg de folka du vil ha, samtidig som de du ikke vil ha, løper fra deg. Hvordan du FAKTISK treffer drømmekunden med tekst, sånn at Visakortet dingler i fingrene før du har fortalt ferdig.

🔥 Å gi deg tilgang til et stort Nerdebibliotek med kunnskap som kan være mer enn "kjekt å ha" når du skal selge og tiltrekke kunder.

 

👇Dette får du i Tekstmagiker👇

 

Nerdebiblioteket

Variert kunnskap i e-bokform med tilhørende oppgaver. Sånn at du kan lære og etterpå implementere på en effektiv og relevant måte.

1-1-tilgang hver måned

Innbakt i abonnementet ditt har du inntil 2 direkte forespørsler til meg via DM på Instagram. Du kan spørre om "your things text", få hjelp med oppgaver og innhold og sparre deg ut av kreative kniper eller "hvordan oppnår jeg dette formålet"-trøbbel. Your choice.

Innholdsslipp hver måned

Hver måned får du innhold i tilpasset format. Felles for dem alle, er at underviseren er tilsvarende engasjert som på bildet og har valgt akkurat det formatet for at du skal få fremgang på området. Det høres rykter om både innslag av video og lydfiler, og potensielt noen digitale samlinger på sikt.

Er du klar for å besøke en nyoppusset portal?

Ja, jeg vil bli med!🔥